Werkwijze LIVV Edelsmid

Omdat geen enkel sieraad hetzelfde is, neem ik als edelsmid altijd ruim de tijd om jouw wensen te bespreken. Of je nu op zoek bent naar een origineel, handgemaakt sieraad of een specifiek ontwerp in gedachten hebt; de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze.

Vakkundig en handgemaakt – sieraden op maat

Bij LIVV Edelsmid kan je terecht voor ambachtelijke, exclusieve en handgemaakte sieraden. Ook vermaak ik jouw oude of kapotte sieraden tot een nieuw en tijdloos sieraad dat je met liefde draagt. Een samenwerking begint met een intakegesprek, waarin ik je vraag waar je naar op zoek bent.

Tip: zorg dat je van tevoren wat voorbeelden of schetsen verzamelt van sieraden die jou aanspreken. Dit maakt het voor mij makkelijker om jouw stijl aan te voelen.

Tijdens ons gesprek maak ik een schets van het sieraad dat jij voor ogen hebt en zorg ik voor een prijsopgave, zodat je precies weet wat de kosten zijn. Na akkoord ga ik aan de slag om jouw sieraad te maken. Afhankelijk van de materialen en levertijden, duurt het gemiddeld 14 werkdagen tot jouw handgemaakte sieraad af is. Ik geef altijd van tevoren een indicatie aan.

Nadat jouw sieraad klaar is, maken we een afspraak en zorg ik ervoor dat jij met veel liefde en trots jouw favoriete sieraad draagt!

*Voor aanvang van de werkzaamheden vraag ik een aanbetaling van 50%.

* Voor het ontwerpen/ maken van een schets voor een persoonlijk sieraad, vraag ik een vergoeding van € 50,- aan ontwerpkosten. Na akkoord van de opdracht, vervallen deze kosten.

Sieraden op voorraad

Naast het ontwerpen van sieraden op maat, maak ik ook sieraden vanuit mijn eigen ideeën en inspiratie. Deze zijn uiteraard vanuit voorraad leverbaar. Van de meeste sieraden is er dan ook maar één beschikbaar. Heb je een sieraad op mijn website of Instagrampagina gezien? Stuur mij gerust een bericht om meer informatie te krijgen of om het sieraad direct te reserveren.

Zilveren waterlelie ringen
Scroll naar boven