Wat kan LIVV edelsmid voor jou doen | Bekijk het aanbod

Ringen die jouw handen laten stralen, oorbellen die zorgen voor een glinstering in je ogen of dat ene speciale sieraad waar je een emotionele herinnering aan hebt. Sieraden doen wat met je. Zeker als ze een bijzondere betekenis hebben en handgemaakt zijn. Hoe mooi is het als jij iets draagt wat niemand anders heeft?

Als edelsmid maak ik handgemaakte, bijzondere en originele sieraden met een betekenis. Sieraden die je graag cadeau geeft of met veel liefde zelf draagt. Of je nu op zoek bent naar een bepaald ontwerp of die ene bijzondere ring wilt laten vermaken: ik denk graag met je mee. Het mooie is: bijna alles is mogelijk!

Gouden en zilveren ringen

“Rings to celebrate life” – omdat ringen geschikt zijn voor iedere gelegenheid zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu kiest voor een elegante ring met eenvoud of op zoek bent naar een echte eyecatcher met een prachtige diamant erin: als edelsmid creëer ik jouw droomring. Ben jij op zoek naar een originele verlovingsring, trouwring of wil je een vriendschap bezegelen met een speciale vriendschapsring? Bekijk dan hier wat voorbeelden van mijn handgemaakte ringen:

Zilveren waterlelie ringen

Handgemaakte oorbellen

Oorbellen fungeren vaak als blikvanger en maken een outfit helemaal af. Niet voor niets zijn de meeste vrouwen dol op oorsieraden. Als edelsmid ontwerp ik oorbellen op maat: met een mooie edelsteen, diamant of juist eenvoudig en elegant. Hierbij gebruik ik natuurlijke materialen, zodat jij een sieraad draagt die niemand anders heeft.

Bekijk hier voorbeelden van mijn handgemaakte oorbellen:

Kinderarmbandjes en kinderringen

In veel culturen is het traditie om pasgeboren baby’s een handgemaakt kinderarmbandje cadeau te doen. Maar ook opgroeiende kinderen zijn vaak dol op mooie sieraden! Speciaal voor de modebewuste ouders en kinderen maak ik kinderarmbandjes en kinderringen op maat. Dit kan in zowel goud als zilver, met of zonder inscriptie.

Op zoek naar een origineel kraam- of geboortecadeau of wil jij jouw (klein)kind verrassen met iets moois? Bekijk dan hier voorbeelden van mijn handgemaakte kindersieraden:

Assieraden/gedenksieraden

Als een dierbare komt te overlijden, komt hier veel verdriet bij kijken. Toch gaat dit ook gepaard met mooie herinneringen. Het kan heel fijn zijn om een tastbare herinnering aan jouw geliefde bij je te dragen in de vorm van een assieraad of gedenksieraad. Wist je dat het mogelijk is om een beetje as te verweken in een ring, hanger of armband? Maar ook zonder as is het mogelijk om een gedenksieraad te ontwerpen dat zorgt voor een tastbare herinnering.

Bekijk hier voorbeelden van mijn handgemaakte assieraden en gedenksieraden:

Handgemaakte halssieraden en armbanden

Kettingen en armbanden vallen vaak als eerste op. Als edelsmid ontwerp ik jouw favoriete halssieraad of armband speciaal op maat. Of je nu kiest voor eenvoud, elegantie of iets heel bijzonders; ik zorg ervoor dat jij met veel liefde jouw sieraden draagt!

Bekijk hier voorbeelden van mijn handgemaakte halssieraden en armbanden:

Dierenhaarsieraden laten maken

Als je geliefde huisdier overlijdt, wil je graag een aandenken om een tastbare herinnering te hebben. Een plukje haar kan heel goed verwerkt worden in een sieraad dat helemaal bij jou past, denk aan een hanger voor aan een ketting.

Bekijk hier voorbeelden van mijn handgemaakte dierenhaarsieraden:

Sieraden met melktanden/ melktandendoosjes

Hoe bijzonder is het als jouw kind(eren) hun eerste tandjes gaan wisselen en jij er een mooie herinnering van draagt? Wist je dat ik als edelsmid prachtige sieraden met een melktandje erin verwerkt kan maken? Maar ook melktandendoosjes maak ik naar eigen ontwerp.

Bekijk hier voorbeelden van mijn handgemaakte sieraden met melktanden:

Ringen samensmelten of sieraden vermaken

Misschien ligt de trouwring van je opa of oma al jaren te verstoffen in een doosje of heb je oude sieraden in de kast liggen die je eigenlijk nooit meer draagt. Wist je dat het mogelijk is om oude sieraden te vermaken? Ook kan ik als edelsmid jouw ringen samensmelten en er een compleet nieuw ontwerp van maken dat helemaal bij jou past. Zo houd je een tastbare herinnering, maar dan wel in een nieuw jasje!

Bekijk hier voorbeelden van vermaakte of samengesmolten sieraden:

Inkoop van goud

Als edelsmid ben ik altijd op zoek naar de mooiste metalen, edelstenen en voorwerpen om handgemaakte sieraden te maken. Ook kan ik oude of kapotte gouden sieraden omsmelten om er iets nieuws van te maken, daarom koop ik graag oude of kapotte gouden sieraden in.

Heb jij goud liggen waar je niets mee doet? Mail mij en dan bespreken we de mogelijkheden.

Sieraad op maat laten maken?

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook een sieraad op maat laten ontwerpen? Of heb je oude sieraden liggen die je graag nieuw leven wilt inblazen?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar boven